30.8.2017

Aloittaisitko uuden harrastuksen?

Kesän lähestyessä loppuaan on hyvä hetki aloittaa uusi harrastus vaikkapa luonnonsuojelun tai -harrastuksen parissa. Uudet ihmiset ja ideat toivotetaan lämpimästi tervetulleiksi Luonto-Liiton Varsinais-Suomen piirin tapahtumiin.

© Milla Aalto

Luonto-Liiton Varsinais-Suomen piiri edustettuna Study in Turku -messuilla 31.8. klo 10–16
ICT-City, Joukahaisenkatu 3, Turku
Syksyllä Turkuun saapuville uusille korkeakouluopiskelijoille suunnatut messut järjestetään 31. elokuuta ICT-Cityssä. Kaikki aktiiviset luontoliittolaiset ovat tervetulleita vapaaehtoistumaan messupäivystäjiksi, ja toiminnasta kiinnostuneet uudet tyypit voivat käydä piirin osastolla tutustumassa tai vaikkapa ostamassa kangasmerkkejä.

Uusien ilta 1.9. klo 17–20 
Turku-sali, Ylioppilastalo A, Rehtorinpellonkatu 4 A, Turku
Tervetuloa tutustumaan Luonto-Liiton toimintaan ja ideoimaan uusia tapahtumia! Luvassa on mm. valokuvaesitys, tulevien tapahtumien suunnittelua sekä tietenkin rentoa yhdessäoloa ja pientä purtavaa.

Erätaidottomien erätaitoretki 16.9.
Kurjenrahkan kansallispuisto
Miten tuli saadaan syttymään? Kuinka karttaa ja kompassia käytetään? Miten retkikeittimet toimivat ja miten niillä tehdään ruokaa? Tällä retkellä vasta-alkajat pääsevät oppimaan erätaitoja ohjatusti – ilman pelkoa kokeneempien eräjormien jalkoihin jäämisestä! Hinta 5 €. Ilmoittautumiset 11.9. mennessä.

Susiretken suunnittelutyöpaja 22.9.
Luonnonsuojelukeskus, Martinkatu 5, Turku
Vaspin syyskokouksen jälkeen noin klo 19 eteenpäin pidetään Turun susiryhmän retkensuunnittelutyöpaja, johon ovat tervetulleita kaikki suurpetotoiminnasta ja retkeilystä kiinnostuneet. Susiretki-workshopissa työstetään retkisuunnitelmaa käytäntöön syksylle-alkutalvelle.

Vaatteidenvaihtotori 8.11. klo 15–19
Turku-sali, Ylioppilastalo A, Rehtorinpellonkatu 4 A, Turku
Tuo vanhat vaatteesi vaihtoon tai tule vain tekemään löytöjä! Tällä kirppiksellä ei raha liiku, vain vaatteet vaihtavat omistajaa. Paikalle ei tarvitse jäädä päivystämään – me huolehdimme ylijääneet vaatteet eteenpäin. Mukana yhteistyössä myös Lounais-Suomen Allergia- ja Astmayhdistys, joka pitää omaa osastoa allergikoille ja tuoksuyliherkille.