26.5.2015

Lähde mukaan luonnonharrastusleirille Inariin!

Retkeilyä, leirielämää, erätaitoja, Lapin luontoa ja kansanperinnettä viikon mittaisella kesäleirillä pohjoisessa

Luonto-Liiton Varsinais-Suomen piiri (Vasp) järjestää nuorille (n. 15-30 v) suunnatun kesäleirin Inarissa, Nukkumajoen nuorisoleirialueella 12.-19. heinäkuuta 2015. Leiri on avoin kaikille luonnonharrastuksesta kiinnostuneille nuorille.

Tarjolla on kaksi erillistä ohjelmalinjaa: kämppäleiri ja vaellus. Kämppäleiriohjelmassa tehdään päiväretkiä maastoon, melotaan, tutustutaan monipuolisesti paikalliseen luontoon, uidaan ja saunotaan sekä opitaan inarinsaamelaisesta kulttuurista. Vaeltajat liikkuvat erämaassa kauempana leiripaikasta, kokkaavat itse osan aterioistaan retkikeittimillä ja yöpyvät myös maastossa telttaillen.

Matkan hinta on Luonto-Liiton jäsenille 140 €, muille 160 €. Hintaan sisältyvät majoitus ja viikon ruokailut leirikämpällä, ohjelma, materiaalit, lainavarusteet vaeltajille, henkilötapaturmavakuutus sekä matkat Turusta Rovaniemelle yöjunalla ja Rovaniemeltä leiripaikalle Inariin tilausajobussilla. Matkaan lähdetään Turun rautatieasemalta sunnuntai-iltana 12.7. Paluu Turkuun tapahtuu sunnuntaiaamuna 19.7. Mukaan on mahdollista tulla myös muilta pysäkeiltä.

Leirille ilmoittaudutaan viimeistään 15.6. laittamalla sähköpostia piirin harjoittelijalle osoitteeseen vasp.harjoittelija[ät]gmail.com. Vastausviestissä lähetetään ilmoittautumislomake osanottajatietojen keräämiseksi. Lisätietoja leirin ohjelmasta antaa leiriohjaaja Mirelle Aalto, mimalia[ät]utu.fi.

Liity myös tapahtumaan Facebookissa: www.facebook.com/events/1455340848092562